Massage

Massage

“Masseren brengt je rust in het denken, waardoor je rustiger in het leven staat. Zeker in de wereld van nu is dat zeer belangrijk, een moment voor ons zelf.”


Aromamassage

Aromamassage is een fysieke massage waar ik gebruik maak van een basis olie waaraan etherische oliën zijn toegevoegd. De oliën worden opgenomen in onze bloedstroom via de huid of door inademing. Dit heeft invloed op ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren hebben een stimulerende invloed en andere geuren weer een relaxende invloed.

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van: hoofdpijn of migraine, lusteloosheid, depressiviteit, rug nek schouder pijn, moeheid en algemene stressklachten.

Chakramassage
Chakramassage is een fysieke massage, dat wil zeggen dat er met behulp van etherische oliën op je lichaam gewerkt wordt. Elke chakra wordt op zachte manier gemasseerd door cirkelende bewegingen. Het doel hiervan is, om de 7 hoofdcentra ’s van het lichaam te stimuleren, vrij te maken van blokkades en energie te geven. Door de lichaamsmassage wordt hun energie gestimuleerd. We verbinden de chakra’s met elkaar en brengen het lichaam op subtiele wijze in harmonie.

Je kunt er voor kiezen om alleen de voorzijde van het lichaam te behandelen, maar ook de achterzijde. Bij het behandelen van beide zijden wordt er gebruik gemaakt van verschillende etherische oliën, die aan een massageolie zijn toegevoegd. Bij elke chakra een andere olie die deze chakra ondersteunt en een eigen geur die er werking op heeft. Hier beginnen we bij de basischakra.

Ontspanningsmassage
Bij een ontspanningsmassage stroomt de energie diep door in spieren en gewrichten waardoor deze helemaal loskomen en soepel worden. Ook zal deze energie de onderliggende organen bereiken waardoor deze worden aangezet tot optimaal functioneren.
Als jou lichaam optimaal functioneert dan voel je jezelf ontspannend en vitaal. Ontspanningsmassages zijn zeer effectief bij fysieke klachten en geestelijke spanning. De energieblokkades worden namelijk aangepakt zodat de levensenergie weer rijkelijk kan gaan stromen in je hele lichaam en de fijn stoffelijke ( geestelijke ) energie lagen om je heen.
Ook als je geen klachten hebt werkt een ontspanningsmassage zeer ontspannend en rustgevend. Na een ontspanningsmassage voel je jezelf fit en energiek.

Reikimassage
Reikimassage is een fysieke massage van zachte massagetechnieken in combinatie met verschillende handposities. Tijdens een Reikimassage wordt er energie doorgegeven. Deze Reiki energie bereikt de spieren en gewrichten waardoor deze loskomen en soepel worden. Daarnaast bereikt Reiki energie ook de onderliggende organen waardoor deze worden aangezet om optimaal te functioneren.

Daarom is het belangrijk om vaak een Reiki massage te nemen. Hoe vaker een Reiki massage des te meer blijft de energie goed doorstromen en worden energieverstoringen voorkomen.

Maak vandaag nog een afspraak!
Of bel: 06-20773954.