Even Voorstellen

Ik ben Linda Langenhof en sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk. Reiki praktijk Sembuh. Sembuh staat voor gezondheid, je lekker voelen en dat is wat ik voor mijn cliënten wil. Het is iedere dag weer hard werken om je zo goed mogelijk te blijven voelen en dat is niet altijd gemakkelijk.

Om dit werk te kunnen doen ben ik mijn reis begonnen in 1998. Ik kreeg van mijn oom een opleiding aangeboden als hypnotherapeut. Een vak waar ik niet zoveel interesse in had maar wel de vakken die ik erbij kreeg. Psychologie, anatomie van de hersenen, fysiologie en pathologie. Ik heb dit met beide handen aangepakt en in 2001 met lof geslaagd. En ik wilde meer. Ik wilde met energie bezig zijn, met kleuren werken maar toch ook mijn psychologie gaan gebruiken. Ik ben cursussen gaan volgen in de kleurentherapie, chakratherapie en gesprekstherapie/counseling en deze laatste was ook om mijn psychologie weer op te halen. Ik vond het heerlijk om bezig te zijn hiermee en was zo trots toen ik kon zeggen dat ik geslaagd was.

Maar wat wilde ik ermee, was er nog meer wat ik wilde leren. Daar kon ik volmondig ja op zeggen. Begin 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiki en dat gaf mij zo’n overweldigend gevoel, een gevoel dat ik een ander ook wilde laten voelen. In 2006 was het dan zover. Ik had mijn Reiki 1 en 2 behaald en kon er mee aan de slag. En tot op heden doe ik dat nog steeds met zoveel liefde en overgave.

In de tussentijd heb ik niet stil gezeten, want ik wilde leren masseren, mijn eigen oliën maken, en mijn grootste hobby (eten koken) gebruiken voor mijn werk.  Ook hier ben ik weer cursussen voor gaan volgen.

In mijn Reiki praktijk geef ik Reiki, gesprekstherapie en werk ik tevens als voedingstherapeut, aromatherapeut en geef ik begeleiding bij H.S.P.

Ik kan zeggen mijn reis is volbracht.